Welkom bij Revibe Wellness, je kan bij ons terecht voor Sportmassage en Ontspanningsmassage. Ik help u graag om het beste uit u lichaam te halen. Of u nou vaak sport of helemaal niet.
Ook kunt u bij ons terecht voor waxing van het gehele lichaam. Ik ben gespecialiceerd in Brazilian Waxing.

Mijn naam is Melissa Cornelius. Ik ben 27 jaar oud. Geboren in Zuid Afrika en op mijn 10de naar Nederland verhuizd. In 2017 heb ik besloten om echt te doen wat ik leuk vind en heb ik me helemaal omgeschoold van IT Consultant naar Sportmasseur. Ik speel zelf rugby en weet hoe belangrijk het is om je lichaam goed te onderhouden en daarbij blessures te voorkomen. Daarom vind ik het ook erg leuk om mede sporters hiermee te begeleiden.

Ook heb ik een opleiding waxing in Portugal gedaan. Ik zocht iets waarmee ik me echt kon onderscheiden. Nou zijn er al veel waxing bedrijven in Nederland maar niet die echt volgens de Portugese/Braziliaanse wijze te werk gaan. Portugese vrouwen hebben vaak donker/dik haar en moet daarom iets anders aangepakt worden dan hoe het meestal in Nederlandse waxing salons gebeuren. Het is echt een passie van mij geworden om vrouwen hiermee te helpen en ervoor te zorgen dat ze zichzelf goed voelen.